Jaa muiden kanssa
  • Jaa muiden kanssa

Kansainvälistä turvaa AIG:n Travel Guard matkavakuutuksesta – osta helposti

Travel Guard on yksi suurimmista matkavakuutuksen tarjoajista maailmassa. Olemme erikoistuneet tarjoamaan kustannustehokkaita tuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset. 

Travel Guard matkavakuutus on tarjolla yksittäiselle henkilölle, perheelle tai pariskunnalle tarpeesta ja budjetista riippuen. Vakuutuksen voit siis ostaa sinulle sopivin turvin, etkä maksa turhasta. Vertaile hintoja ja valitse paras vakuutus, joka varmistaa sinulle turvallisen ja miellyttävän matkan vähemmällä stressillä. 

Travel Guard matkavakuutus tarjoaa monia vaihtoehtoja:

  • Kertamatkavakuutus – Tarjoaa suojaa yksittäiselle henkilölle, pariskunnalle tai perheelle yhden matkan ajan ja sen voit ottaa enintään 90 päivää kestävälle matkalle. Voit valita kolmesta saatavilla olevasta vakuutustasosta tarpeidesi mukaisesti (Kulta, Hopea ja Pronssi).
  • Vuosittainen monen matkan vakuutus– Suojaa rajattoman määrän matkoja vuoden aikana (365 päivää). Yhden matkan enimmäiskesto voi olla enintään  31 päivää.
  • Matkan peruutusturva (Pronssi –taso) – turvaa matkaan sijoittamat rahasi. Voit ostaa peruusturvan joko yhdelle matkalle kerrallaan tai vuosivakuutuksena.
Travel Guardin matkavakuutuksen voit ostaa helposti netistä muutamalla klikkauksella. Turvaa siis itsesi, perheesi sekä matkaan sijoittamat rahasi odottamattomien tilanteiden varalta ja vietä stressivapaa loma!  

Huomioithan, että vakuutuksissa on erityisehtoja sekä rajoituksia. Lue vakuutusehdot huolellisesti läpi ennen vakuutuksen hankkimista.

Sivuiltamme voit rakentaa elämäntilanteeseesi sopivan matkavakuutuksen. Matkustitpa yksin, puolisosi tai perheesi kanssa, Travel Guard tarjoaa sinulle sopivan vaihtoehdon.

Osta Travel Guard matkavakuutus